Allergie informatie: Vijfkruiden-pastinaak
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram geschilde pastinaak, in plakjes van 3 mm
- 30 gram boter
- 0,5 theelepel vijfkruidenpoeder
- 1/3 theelepel gedroogde Spaanse peper
- 125 milliliter water
- 2 eetlepels bruine suiker
- zout naar believen
Meer Recepten
- Gekruide pastinaak uit de oven
Met pastinaak, kokosolie en bosuitje uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - Leoietje - Quacamole met pastinaak en mango
Met avocado, pastinaak en mango uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Hapjes - browney - Eendenborstfilet met pastinaak en blauwe bessensaus
Met eendenborst, pastinaak en blauwe bessen uit Nederland
4 porties - 1 uur
Wild - jaccor - Gefrituurde pastinaken
Met pastinaak, frituurolie en zout uit Griekenland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - tobkok - Nasi Goreng (Vietnamees)
Met rijst, korianderblad en varkensvlees uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Vijfkruiden-pastinaak
- Allergieen informatie