Allergie informatie: Boeren witbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het zetsel:
- 250 gram bloem
- 10 gram verse gist
- 150 gram lauw water
- Voor het deeg:
- 250 gram bloem
- 15 gram verse gist
- 10 gram zout
- 15 gram suiker
- 15 gram roomboter
- circa 150 gram lauwe melk
Meer Recepten
- Boeren hap
Met aardappels, kidneybonen en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Stamppotten - hilda - Varkenshaas speciaal in braadzak
Met varkenshaasje, soepgroente en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - sacha - Mijn zelfgemaakte croutons
Met brood, olijflolie en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - HuibV - Rouille
Met paprika, witbrood, basilicum uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Geroosterd knoflookbrood
Met witbrood, knoflook en olijfolie uit Nederland
8 porties - 5 minuten
Bijgerechten - volkenkoobs
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Boeren witbrood
- Allergieen informatie