Allergie informatie: Gevuld stokbrood met tonijn en Brie
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 stokbrood (of pistoletjes)
- 1 blikje tonijn in olie (200 gram
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 grote ui
- Brie
- champignons (optioneel)
- 3 theelepels kerriepoeder
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 blikje tomatenpuree (of een flinke scheut ketchup)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Gevuld stokbrood met tonijn en brie
- Allergieen informatie