Allergie informatie: Gevulde broodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 500 gram bloem
- 2 eetlepels gist
- 1 ei
- 1 (marokkaans) theeglas melk
- 1 dessertlepel suiker
- 50 gram roomboter
- een beetje zout
- olie
- voor de vulling:
- 500 gram gehakt (rund-of lams)
- 1 rode paprika
- 2 hardgekookte eieren
- 1 gehakte ui
- 1 eetlepel gehakte platte peterselie
- zout
- peper
- paprikapoeder
- gemalen komijn
- gemberpoeder naar smaak.
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Gevulde broodjes
- Allergieen informatie