Allergie informatie: Gevulde croissantjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 14 stuks:
- bloem voor het werkvlak
- 1 pak vers croissantdeeg (ca. 400 gram )
- 2 plakken gekoote ham
- 6 plakken (jong) belegen kaas
- 6 theelepels hazelnootpasta
- 1 ei
- bakpapier
Meer Recepten
- Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro - Gevulde courgette met gehakt en knoflook
Met gehakt, oregano en ui uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - margret - Gevulde kip in braadzak
Met kip, knoflook en olijven uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - jacob
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Gevulde croissantjes
- Allergieen informatie