Allergie informatie: Italiaanse bol met frisse salade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 uitgeperst teentje knoflook
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels olijfolie extra vierge
- 1 eetlepel verse fijngehakte oregano
- zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
- 1 grote tomaat, in blokjes
- 0,25 komkommer, in blokjes
- 0,5 gele paprika, in blokjes
- 100 gram gemengde sla
- 1 bosuitje, in ringetjes
- 4 Italiaanse bollen
- 2 blikjes tonijn op olie (à 185 gram)
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 gedroogde tomaatjes, in reepjes
- 6 zwarte olijven zonder pit
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Italiaanse bol met frisse salade
- Allergieen informatie