Allergie informatie: Kersen-notenbrood voor diabetici
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 milliliter + 2 eetlepels melk
- 1 blokje verse gist
- 50 gram boter
- 400 gram + een beetje bloem
- zout
- 50 gram suiker
- 1 ei
- 1 eidooier
- 75 gram walnoten
- 1 geschilde appel zonder klokhuis (200 gram)
- 20 gram kersenjam
- 50 gram gedroogde kersen
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Kersen-notenbrood voor diabetici
- Allergieen informatie