Allergie informatie: Klassieke Calzone
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het zetsel:
- 150 gram bloem
- 1 eetlepel olijfolie
- 8 gram gist
- 125 gram lauw water
- voor het deeg:
- 100 gram bloem
- 5 gram zout
- 7 gram suiker
- 10 gram gist
- Circa 100 gram lauw water
- Recept vulling:
- 1 klein blikje tomatenpuree
- een zelfde blikje water
- 1 eetlepel olijf olie
- zout
- Beleg:
- mozzarella kaas
- ham
- spek
- champignons
- ansjovis
- oregano
- basilicum
Meer Recepten
- Klassieke smoothie
Met aardbeien, bananen en sinaasappelsap uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Klassieke tapenade
Met kappertjes, groene olijven en ansjovisfilets uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - jodiaanstoot - Klassieke vinaigrette
Met witte wijnazijn, dijonmosterd en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Klassieke kippensoep
Met kippenbouten, prei en venkelknol uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Soepen - bettyvandijk - Klassieke groene smoothie
Met peren, bananen en spinazie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Klassieke calzone
- Allergieen informatie