Allergie informatie: Klassieke Italiaanse ciabatta
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor het zetsel:
- 350 gram bloem
- 30 gram verse gist
- 300 gram lauw water
- 1 eetlepel olijfolie
- Voor het deeg:
- 150 gram bloem
- 10 gram zout
- 10 gram suiker
- 20 gram gist
- water
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Italiaanse salade met haricots verts
Met aardappels, haricot verts en pesto uit Italie
2 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - bettyvandijk - Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Bruschetta met tomaat en ham voor bij de bbq
Met ciabatta, tomaat en parmaham uit Nederland
8 porties - 30 minuten
BBQ - bettyvandijk - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Klassieke italiaanse ciabatta
- Allergieen informatie