Allergie informatie: Krentenbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem
- 1 zakje gist
- 3 eetlepels bruine suiker
- 1 theelepel kaneel
- mespuntje zout
- 3 eetlepels olijfolie
- kopje melk
- ongeveer 2 deciliter water
- 250 gram krenten of rozijnen
Reacties met betrekking tot allergie (1)
- Je kunt dit recept geschikt maken voor mensen met een koemelkallergie door in plaats van gewone melk sojamelk te gebruiken.Edith gaf dit recept 5 sterren
Meer Recepten
- Krentenbrood met spijs
Met witbrood mix, amandelspijs en krenten en rozijnen uit Duitsland
5 porties - 30 minuten
Broodgerechten - leeseth - Rozijnen-notenbrood a la Robby
Met bloem, gist en noten uit Nederland
8 porties - 45 minuten
Broodgerechten - Fregje1970 - Amuse hartige stoofpeer
Met krentenbrood, stoofperen en rode wijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Amuses - JeroenVerhagen - Notenbrood met sinaasappelcrème
Met notenbrood of rozijnenbrood, sinaasappel en zure room uit Nederland
8 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Krentenbrood
Met bloem, krenten, rozijnen uit Nederland
1 portie - 1 uur
Broodgerechten - ton59
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Krentenbrood
- Allergieen informatie