-
Erg lekker krentenbrood.
Heb er spijs in gedaan, het gezin vond het erg lekker!
Aknoli gaf dit recept
4/
5 sterren
-
@Kimberly: Mijn oven kan ook niet op 50 graden.
Ik heb hem op de kachel gezet met een vleesthermometer er in.
Het brood werd ongeveer 60 graden na een uurtje, en is prima gerezen.
Jascha gaf dit recept 5/5 sterren
-
Dank je wel voor dit recept Ik ga het proberen.
Nell gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoeveel krenten/rozijnen moeten erin?
Hermine gaf dit recept 4/5 sterren
-
Mijn oven kan ik niet instellen op 50 graden, is er wat anders dat ik kan doen om het te laten rijzen?
Kimberly gaf dit recept 5/5 sterren
-
Hoeveel krenten gebruik je voor een krentebrood?
Hans gaf dit recept 5/5 sterren
-
Erg lekker brood.
Hans gaf dit recept 4/5 sterren
-
Met glutenvrije bloem is dit ook een lekkere verrassing. Op 180 graden is ook voor mij perfedt, maar die verschillen in ovens zie je wel vaker.
Judith gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heerlijk broodje! Met dit minimale aantal ingredienten. Ik heb er in plaats van bruine suiker, kandij suiker in gedaan. Dat geeft het brood op sommige plekjes een heerlijk zoete smaak. Ik laat hem op 200 graden bakken. Perfecte korst en inderdaad warm ook een echte aanrader. Beetje roomboter erop en klaar!
Anja Groenendijk gaf dit recept 5/5 sterren
-
Perfect recept, Heb wel het advies overgenomen van Marcella, 45 min op 180 graden geeft ook al een
zeer knapperige korst met een mooie donkerbruine kleur.
Laat de rozijnen en krenten niet te nat, anders moet er ter compensatie wat extra bloem bij.
John de Rooij gaf dit recept 4/5 sterren
-
Je kunt dit recept geschikt maken voor mensen met een koemelkallergie door in plaats van gewone melk sojamelk te gebruiken.
Edith gaf dit recept 5/5 sterren
-
Heel lekker maar ik bakte op 200C en de korst is te hard. Geeft 180C wellicht betere resultaten?
Marcella Evans gaf dit recept 5/5 sterren
-
Ik vond hem warm het lekkerst!
Bezoeker gaf dit recept 5/5 sterren
-
Oh heerlijk! Ik heb het recept iets aangepast trouwens.
De rozijnen (330 gram) heb ik laten wellen in rum. Verder heb ik nog een ongezouten notenmix erdoor gedaan niet kapot maken die noten gewoon in z'n geheel erdoor. Ik heb het gekneed, toen 60 minuten in de oven laten rijzen, alles weer goed door elkaar gekneed en toen weer een half uur laten rijzen. Ik merkte bij de 2e keer laten rijzen dat het nog veel beter omhoog kwam. Daarna gebakken op 180 graden 45 minuten. Ik zit nu te genieten van een heerlijk plakje noten-krentenbrood dat nog een beetje warm is.
Marlies gaf dit recept 5/5 sterren