Allergie informatie: Mediterrane gevulde ciabatta
Terug naar het receptIngrediënten
- Recept voor het zetsel:
- 150 gram bloem
- 1 eetlepel olijfolie
- 8 gram gist
- 125 gram lauw water
- Recept deeg:
- 150 gram bloem
- 6 gram zout
- 8 gram suiker
- 10 gram gist
- circa 100 gram lauw water
- Vulling:
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 centimeter gemberwortel
- 1 ui geraspte Parmezaanse kaas
- vers gemalen peper
- 10 blaadjes basilicum
- halve rode paprika
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona - Oosterse koolrolletjes met gevulde varkenshaasjes
Met varkenshaas, chinese kool en oystersauce uit Nederland
4 porties - 4 uur
Vlees - azuro
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Mediterrane gevulde ciabatta
- Allergieen informatie