Allergie informatie: Paas nest
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 5 paasnestjes van 400 gram:
- 1100 gram bloem
- 2 eieren
- 80 gram gist
- 4 deciliter lauw water
- 100 gram suiker
- 17 gram zout
- 200 gram bereidingspasta
- afwerking:
- 5 eieren
- 100 gram parelsuiker
- 200 gram pasteibakkersroom
- doreren:
- 1 losgeklopt ei
Meer Recepten
- Paasbroodjesmet(paas)ei voor kinderen
Met mix voor witbrood, hardgekookte eieren en rozijntjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Broodgerechten - azuro - Paas-gehaktbrood met verstopt ei
Met rundergehakt, eieren en knoflook uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - azuro - Paas of kerststol
Met broodmix, krenten, rozijnen uit Nederland
8 porties - 1 uur
Speciale gelegenheden - azuro - Paas-ei-mannetje
Met bloem, gist, boter uit Nederland
4 porties - 2 uur en 15 minuten
Pasen - lucyvader
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Paas nest
- Allergieen informatie