Allergie informatie: Paasbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het voordeegje:
- 1 eetlepel bloem
- 35 gram verse gist
- 1 theelepel griessuiker
- 2,5 deciliter lauwe melk
- verder:
- 50 gram sukade (gekonfijte citroenschil)
- 50 gram orangeade (gekonfijte sinaasappelschil)
- 50 gram gepelde hazelnoten
- 100 gram rozijnen
- 2 centiliter rum
- 200 gram boter op kamertemperatuur
- 150 gram griessuiker
- 0,5 theelepel zout
- een mespuntje saffraanpoeder
- merg van 1 vanillestok
- 7 à 8 eierdooiers
- 550 gram bloem
- materiaal:
- een hoge vorm van 2 liter inhoud, (een gughelhof vorm kan ook gebruikt worden)
- afwerking:
- poedersuiker
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Paasbrood
- Allergieen informatie