Allergie informatie: Pizza margherita
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem, type 0
- 500 gram bloem, type 00
- 7 gram gedroogde (bier)gist
- 2 theelepels suiker
- 600 milliliter lauw water
- 40 milliliter extravergine olijfolie
- 20 gram zout
- Voor de vulling:
- 2 bolletjes Mozzarella ongeveer 200 gram
- 450 gram gezeefde tomaten uit blik (passata di pomodoro)
- 25 milliliter extravergine olijfolie
- snuifje zout
- Voor de garnering:
- enkele verse blaadjes basilicum
Meer Recepten
- Nutella pizza
Met pizzabodem, chocoladepasta en geraspte kokos uit Italie
1 portie - 30 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Groentenpizza
Met mix voor pizzadeeg, groentenmix en ham uit Italie
4 porties - 20 minuten
Hartige taarten - ingeborgk - Foccacia-pizza
Met foccaciabrood, paprika en zalm uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Broodgerechten - tessa-colin - Pizza met champignons
Met pizzamix, tomatenaus en champignons uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Pastagerechten - lucyvader - Spelt pizza bodem
Met speltbloem, droge gist en olijfolie uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - wendy51
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Pizza margherita
- Allergieen informatie