Allergie informatie: Rozijnen-notenbrood a la Robby
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo bloem
- 200 gram krentenbrood poeder
- 20 gram zout
- 100 gram gist
- 630 milliliter water (lauw)
- Voor de vulling:
- 1000 gram rozijnen
- 200 gram noten, ongezouten
Meer Recepten
- Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Drielse rijstsalade
Met rijst, sperziebonen en citroen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Maaltijdsalades - sonyanijntje - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Rozijnen-notenbrood a la robby
- Allergieen informatie