Allergie informatie: Schotse ontbijtbolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram ongebleekt meel, plus extra om te bestuiven
- 2 deciliter zout
- 20 gram verse gist
- 1,5 deciliter lauwwarme melk
- 1,5 deciliter lauwwarm water
- 2 eetlepels melk, om te glazuren
Meer Recepten
- Surimi met cocktailsaus en mango
Met surimi, mango en veldsla uit Schotland
4 porties - 15 minuten
Salades - lautje - Cock-a-leekie (Schotse kippe-preisoep)
Met soepkip, prei en pruimen uit Schotland
4 porties - 3 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Gebakken coquilles met topinambour-hazelnootsaus
Met coquilles, topinamboer en hazelnoten uit Frankrijk
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - chris58 - Zalmhapje
Met zalm, ricottta en dille uit Zweden
4 porties - 35 minuten
Amuses - irispons - Zalm voorgerecht met twee soorten zalm
Met zalm, dille en ricotta uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Warm - irispons
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Schotse ontbijtbolletjes
- Allergieen informatie