Allergie informatie: Stokbrood met rode kool met kaas
Terug naar het receptIngrediënten
- ½ rode kool
- 1 stokbrood
- munt, flinke hand, zeer fijngehakt
- 1 ui, zeer fijn gesnipperd
- 4 eetlepel citroensap
- 10 eetlepel olijfolie
- 2 theelepel mosterd
- boter
- belegen (Leidse kaas), dikke plakken
- Zeezout
- Peper uit de molen
- stokbrood
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Stokbrood met rode kool met kaas
- Allergieen informatie