Allergie informatie: Stokbroodje casselerribsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 (kleine) ui
- 2 dikke plakken casselerrib
- 2 steeltjes peterselie
- 4 eetlepels verse roomkaas met kruiden
- 1 eetlepel mayonaise
- 8 stukjes stokbrood
- een paar slablaadjes
- 50 gram champignons
- 2 eetlepels azijn
- zout en peper
- suiker
- 1 eetlepel olie
- 4 satéprikkers
Meer Recepten
- Vietnamees stokbroodje
Met pistolet, speklap en koriander uit Vietnam
4 porties - 25 minuten
Sandwiches - jolandaknorretje - Stokbroodje met ham en dressing
Met ham, stokbrood en spekjes uit Nederland
1 portie - 15 minuten
Broodgerechten - angeldiny - Stokbroodje tonijn met tomaat
Met bruin stokbrood, tonijn op olie en yoghurtmayonaise uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Lunchgerechten - bettyvandijk - Stokbroodje tonijnsalade met komkommer
Met tonijn, appel en augurk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sandwiches - nieneke09 - Broodje warmvlees met pindasaus
Met fricando, ui en pindasaus uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Broodgerechten - cheffie
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Stokbroodje casselerribsalade
- Allergieen informatie