Allergie informatie: Twee soorten pizzabroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 rollen (à 400 gram) vers pizzadeeg
- 1 (oud) broodje
- 1 ui
- 600 gram half om half gehakt
- 1 ei
- 0,5 theelepel milde paprikapoeder
- 2 theelepels gedroogde tijm
- zout
- cayennepeper of tabasco
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 eetlepel olie
- 300 gram feta
- 100 gram geroosterde paprika's (pot)
- bloem
- 1 theelepel sesam
- bakpapier
Meer Recepten
- Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Aardappelen uit de oven
Met aardappelen, rozemarijn en knoflook uit Nederland
2 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - christy - Tomaatsandwich
Met ontbijtspek, tomaat en bruin brood uit Nederland
1 portie - 5 minuten
Sandwiches - anjaschoneveld - Oven(zon) gedroogde tomaten.
Met tomaten, kruiden, knoflook uit Italie
1 portie - 8 uur en 15 minuten
Hapjes - anja'srecepten - Kerrierijst met ananas en erwten
Met rijst, ananas en erwtjes uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - vandekook
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Twee soorten pizzabroodjes
- Allergieen informatie