Allergie informatie: Veredeld witbrood
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram bloem
- 25 gram gist
- 10 gram zout
- 15 gram suiker
- 15 gram margarine / boter
- 1 ei
- 125 gram water
- 125 gram melk
Meer Recepten
- Rouille
Met paprika, witbrood, basilicum uit Frankrijk
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Geroosterd knoflookbrood
Met witbrood, knoflook en olijfolie uit Nederland
8 porties - 5 minuten
Bijgerechten - volkenkoobs - Geroosterd witbrood met tomaat
Met witte boterhammen, tomaten en knoflook uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Sandwiches - lucyvader - Cherry toast
Met casino witbrood, kersenvlaaivulling en banketbakkersroom uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Taart en gebak - azuro - Paprika-ansjovishapje
Met paprika, ansjovis en kruidenboter uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Hapjes - louca
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Veredeld witbrood
- Allergieen informatie