Allergie informatie: Varkenslapjes in mosterd-biersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere varkenslappen
- zout
- peper
- 25 gram boter
- 2,5 deciliter bier
- 1 eetlepel mosterd
- 1 theelepel bruine suiker
- 1 eetlepel maïzena
- 0,5 deciliter koffieroom
Meer Recepten
- Wattala Uru Mas Badun (Badun met varkensvlees)
Met varkenslappen, kokosmelk en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Speklapjes met exotische tomatensaus
Met varkenslapjes, tomaten, honing uit Italie
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Ovenschotels - robancona - Bietensalade met sinaasappel
Met sinaasappel, balsamicoazijn en mosterd uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Knoflook saus met honing
Met yogonaise, knoflook en mosterd uit Griekenland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - fielos - Hamlappen met verse kruiden en mosterd
Met hamlappen, mosterdzaad en bieslook uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Budget
- Varkenslapjes in mosterd-biersaus
- Allergieen informatie