Allergie informatie: Zuurkool met saucijzen, spekjes en ananas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zuurkool
- 700 gram aardappelen
- 4 saucijzen
- 200 gram spekjes om uit te bakken
- 1 flinke ui
- melk
- 1 blikje ananas
- 100 gram boter of olie
- zout
- peper
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Budget
- Zuurkool met saucijzen, spekjes en ananas
- Allergieen informatie