Allergie informatie: Plat Mexicaans
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 tenen knoflook
- 2 paprika's
- 1 eetlepel chilipoeder
- 1/2 theelepel komijn
- 1/2 theelepel korianderzaad
- 1/2 kaneel
- 7 eetlepels olijfolie
- 2 deciliter kippenbouillon
- 2 eetlepels azijn
- 300 gram noorse garnalen
- 4 wraps
- 150 gram maïskorrels
- 100 gram geraspte kaas
Meer Recepten
- Aardappelen met rozemarijn uit de oven
Met aardappelen, rozemarijn en knoflook uit Belgie
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - daantjebodie - Ananas-aardbeiencocktail
Met ananas, aardbeien en pompelmoes uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Cocktails zonder alcohol - nathalie - Snelle tortilla's met gehakt en tacosaus
Met gehakt, tortilla's en roerbakgroenten uit Mexico
4 porties - 10 minuten
Vlees - toineke - Jamie's aardappeltjes uit de oven
Met aardappeltjes, rozemarijn en knoflook uit Verenigde Staten
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - marit - Mexicaans gevulde puntpaprika
Met puntpaprika, gehakt en kidneybonen uit Mexico
4 porties - 30 minuten
Streekgerechten - Anyaamsreob
- Home
- Recept
- Dranken
- Cocktails
- Plat mexicaans
- Allergieen informatie