Allergie informatie: Dokkumer koffie met kandij
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 theelepels bruine basterdsuiker
- 4 borrelglaasjes Beerenburg
- 5 deciliter verse, hete koffie (extra sterk gezet)
- 1,5 deciliter slagroom
- 2 theelepels suiker
- fijn bruin kandijgruis
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Dranken
- Koffie
- Dokkumer koffie met kandij
- Allergieen informatie