Allergie informatie: Abrikozen gehaktballetjes met abrikozen dipsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 3/4 kop (à 225 milliliter) gedroogde abrikozen, in dobbelsteentjes
- 2 eetlepels cognac
- 500 mager rundergehakt
- 1 middelgrote ui, zeer fijn gehakt
- 1 snee wit brood, zonder korst en geweekt in 60 milliliter water
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- snufje gemalen nootmuskaat
- 1 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 1 ei
- olijfolie
- voor de abrikozen dipsaus:
- 0,5 kop gedroogde abrikozen (225 milliliter) in dobbelsteentjes
- 225 milliliter water
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels balsamicoazijn
- 1 theelepel teriyaki saus
- 1 theelepel vers gembersap
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Hapjes
- Abrikozen gehaktballetjes met abrikozen dipsaus
- Allergieen informatie