Allergie informatie: Ajam Ketumbar Bola (kip koriander bollen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram gekookte kip
- 500 gram zelfrijzend bakmeel, plus extra voor het bestrooien
- 400 milliliter lichte kokosmelk
- 5 eetlepels sesamzaad
- 4 bosuitjes
- 2 tomaten
- 2 eetlepels azijn
- 2 eetlepels suiker
- 4 verse lomboks
- 0. 25 theelepel kerriepoeder
- 0. 5 theelepel paprikapoeder
- 0. 5 een klein bosje verse koriander
- 1 centimeter verse gember
- 1 limoen
- Zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Ajam ketumbar bola (kip koriander bollen)
- Allergieen informatie