Allergie informatie: Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Terug naar het receptIngrediënten
- 7 tot 8 theelepels zout
- 2 theelepels kruidnagelpoeder
- 2 pakken boekweitmeel
- 8 ons vers spek
- een grote pan water met ca. 4 liter
- rommelkruid (i.p.v. kruidnagel, vaak niet te koop, maar zou je kunnen samenstellen uit een mengsel van anijszaad, gemalen kruidnagel, nootmuskaat en gemalen zwarte peper)
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hapjes
- Brabantse balkenbrij van mijn moeder
- Allergieen informatie