Allergie informatie: Courgetteflensjes met komkommerraita
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de flensjes:
- 1 kilo courgette, geraspt
- 1 sjalotje, fijngesneden
- 1 ei
- 1 deciliter melk
- 75 gram bloem
- 2 eetlepel olijfolie
- peper
- zout
- Voor de raita:
- een halve komkommer
- 3 deciliter biogarde
- 1 kleine rode ui
- 2 eetlepel verse korianderblaadjes, fijngesneden
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel limoensap
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Courgetteflensjes met komkommerraita
- Allergieen informatie