Allergie informatie: Cupcake met roomkaas en gerookte zalm voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
- 250 milliliter karnemelk
- 2 eieren, op kamertemperatuur
- 70 gram geraspte kaas
- 0,5 theelepel zout
- 50 gram droge lente-uiensoep (Honig)
- 3 takjes dille, waarvan 2 takjes fijngehakt
- 200 gram naturel roomkaas
- 250 gram gerookte zalm
- muffin bakvorm voor 12 porties
- papieren vormpjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Cupcake met roomkaas en gerookte zalm voor buffet
- Allergieen informatie