Allergie informatie: Daging Perkedel kentang (licht gekruide stoofschotel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram aardappelen
- 250 gram rundergehakt
- 0,75 eieren
- 1 flinke eetlepel bloem
- zout
- plantaardige olie
- 3 kemirienootjes
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel witte peper
- 3 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels koenjit
- 1 flinke theelepel sambal oelek
- 1 klein bosje selderij
Meer Recepten
- Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Cosmopolitan
Met wodka, cointreau en cranberrysap uit Verenigde Staten
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Daging perkedel kentang (licht gekruide stoofschotel)
- Allergieen informatie