Allergie informatie: Garnalen-groentekoekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 middelgrote aardappel
- 1 kleine wortel
- 1 kleine tarowortel
- 250 gram gepelde garnalen
- 100 gram bloem
- 3 eetlepels maïzena
- zout
- zwarte peper
- 2,5 deciliter plantaardige olie
- voor de Vietnamese dipsaus:
- 1 kleine rode chilipeper, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel suiker
- 3 eetlepels vissaus (nuoac mam)
- 3 eetlepels water
- 0,25 limoen, uitgeperst
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hapjes
- Garnalen-groentekoekjes
- Allergieen informatie