Allergie informatie: Gepaneerde hambroodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 2 deciliter melk
- 200 gram gekookte ham
- 0,5 theelepel bouillonpoeder
- 1 theelepel fijne mosterd
- peper en zout
- 6 sneetjes oud casinobrood
- 3 eieren
- paneermeel
- 2 deciliter melk
- frituurolie
Meer Recepten
- Kipschnitzels met kruidenboter
Met kipschnitzels, citroen en kruidenboter uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Gepaneerde kalkoenschnitzels met cornflakes
Met kalkoenschnitzel, cornflakes en kipkruiden uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Scholfiletblokjes schotel met sperziebonen
Met scholfilet, sperziebonen en aardappels uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - faatje - Cumi Cumi Goreng Panir (gepaneerde inktvisringen)
Met inktvis, panko en eieren uit Indonesie
4 porties - 40 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gepaneerde aardappelpartjes
Met aardappelen, paneermeel en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 1 uur
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gepaneerde hambroodjes
- Allergieen informatie