Allergie informatie: Gerookte zalmcarpaccio
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 milliliter olijfolie extra vierge
- 50 milliliter citroensap
- 1 kleine rode ui, fijn gehakt
- 2 theelepels kleine kappertjes
- 350 gram gerookte zalm, 3-4 plakjes per persoon
- 1 eetlepel peterselie grof gehakt
- vers gemalen zwarte peper
- extra kappertjes om te garneren
Meer Recepten
- Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gerookte kipfilet
Met kipfilet, sla en friet uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - hooijenga - Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Met witlof, gerookte kipfilet en bietjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gerookte zalmcarpaccio
- Allergieen informatie