Allergie informatie: Gevulde eieren met krab, dille en citroensap
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 eieren
- 2 eetlepels zure room
- 4 krabsticks
- 1 theelepel dille
- 0,5 theelepel citroensap
- peper
- zout
- 100 gram garnalen om te garneren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Gevulde eieren met krab, dille en citroensap
- Allergieen informatie