Allergie informatie: Hartige Italiaanse cupcakes
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 ei
- 2 eetlepels olijfolie
- 125 milliliter melk
- 50 gram pijnboompitten
- 80 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 100 gram ricotta
- 0,5 eetlepel groene pesto
- 6 kerstomaatjes
- 6 blaadjes basilicum (voor garnering)
Meer Recepten
- Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Iglovis met bietensalade
Met witvis, rode bieten en komkommer uit Rusland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - beamantel - Buffet-antipasta
Met zwarte olijven, ciabatta en parmaham uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Italiaanse witlofschotel
Met witlof, pancetta en gorgonzola uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Wokgroente met gehakt en notenrijst
Met italiaanse wokgroente, gehakt en notenrijst uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - Marjosa
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hartige italiaanse cupcakes
- Allergieen informatie