Allergie informatie: Hete loempiaatjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 pond rundergehakt
- 1 bouillonblok
- wat fijn gesneden prei
- heel fijn gesneden of grof geraspte winterpeen
- 1 eetlepel sambal
- half zakje soe-oen, in warm water weken en uit laten lekken
- peper
- suiker
- eventeel wat zout
- 20 stuks loempiavellen
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Kipfilet in masala
Met kipfilet, masala en knoflook uit Nederland
4 porties - 1 uur
Gevogelte - anbuis - Hete kip opgespiest
Met kipfilet, knoflook en kerstomaat uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - avalon - Hete bliksen variant met peer
Met aardappelen, peren en sjalotjes uit Nederland
6 porties - 25 minuten
Stamppotten - azuro - Aardappeltjes met hete tomatensaus
Met krieltjes, tomatenblokjes en chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - mirandaa
- Home
- Recept
- Hapjes
- Hete loempiaatjes
- Allergieen informatie