Allergie informatie: Indonesische pasteitjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo mager half om half gehakt
- 2 uien
- 4 tenen knoflook
- 2 stelen prei
- 1 spitskool of witte kool
- bosje selderij
- 1 grote wortel
- 1 bouillonblok of poeder
- 1 eetlepel suiker
- 2 theelepels sambal
- 4 geroosterde fijngehakte kemirienoten
- 1 eetlepel ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel koenjit
- stukje verkruimelde trassi
- handvol rijstvermicelli
- deeg:
- 1000 gram goede kwaliteit witte bloem
- 50 gram boter
- 0,25 santenblok
- 2 eieren
- 2 mokken heet water
- 2 theelepels zout
- 1 geklopt ei
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Pikante pasteitjes
Met gehakt, ui en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Warm - harwoon - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Indonesische pasteitjes
- Allergieen informatie