Allergie informatie: Kek Lapis (Indonesische spekkoek)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram roomboter
- 500 gram witte basterdsuiker
- 0,5 theelepel zout
- 10 grote eieren
- 50 gram patentbloem
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 eetlepel bruine rum
- arachideolie
- 4 theelepels gemalen kardemom
- 4 theelepels gemalen nootmuskaat
- 4 theelepels gemalen kruidnagel
- 4 theelepels gemalen kaneel
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Indonesische varkenshaas
Met varkenshaas, chilipepers en knoflook uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor - Indonesische sausijsjes
Met half-om-half gehakt, peper en kruidnagelpoeder uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - 34533 - Klepon (Indonesische suikerbolletjes)
Met ketanmeel, witte basterdsuiker en kokosmelk uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Snelle rendang
Met runderlappen, rijst en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 25 minuten
Rijstgerechten - armina
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kek lapis (indonesische spekkoek)
- Allergieen informatie