Recensies van Kaas uienbroodjes
Terug naar Kaas uienbroodjesRecensies
-
Ik ben het op dit moment aan het maken, nouja een variantie erop. Ingrediënten voor het deeg heb ik zoals hierboven genomen. Na kneden 20 min. laten rijzen, daarna uitgerold, toen heb ik 4 uien, 1 paprika en handje vol geraspte kaas erover gestrooid. Het geheel opgerold, en in plakken van ong. 2 cm dik gesneden. Die plat op het bakblik gelegd (ik kom op ong. 16 stuks). Toen nog eens een half uurtje laten rusten onder een theedoek. Daarna 20/25 min in de oven op 220. Ben benieuwd hoe ze smaken.Leentje gaf dit recept 5/5 sterren
-
Helaas klopt het recept niet helemaal. Ik mis de eerste rijstijd, er is lang niet genoeg deeg voor 50x70 lap en een lap deeg met uiringen en kaas erin oprollen en dan snijden in stukken van 1 cm! En de baktijd is veel te kort! Ik vraag me af of dit recept uitgeprobeerd is. Brood is het bijna niet te noemen, eerder een soort opgerolde pizza.Marleen gaf dit recept 2/5 sterren