Allergie informatie: Kaascarpaccio met vijgen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 sjalotten
- 1-2 eetlepels mosterd
- 2 eetlepels witte balsamico
- zout
- peper
- suiker
- 3 eetlepels olie
- 2 vijgen
- eventueel kervel
- 200 gram Emmentaler, in dunne plakken
- 200 gram gruyère, in dunne plakken
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kaascarpaccio met vijgen
- Allergieen informatie