Allergie informatie: Kaasstengels 2
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram bloem
- 1 pakje bakpoeder
- 125 gram kwark
- 3 eetlepels melk
- 1 ei
- 1 eiwit
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel zout
- 25 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eierdooier
- 1 theelepel melk
Meer Recepten
- Ansjovis kaasstengels
Met olijven, ansjovis en kaas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - jacob - Kaasstengels
Met bladerdeeg, kaas en komijnzaadjes uit India
4 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - mira - Kaasstengels
Met bloem, zelfrijzend bakmeel en kaas uit Nederland
20 porties - 20 minuten
Hapjes - bettyvandijk - Kaasstengels
Met bladerdeeg en geraspte kaa uit Nederland
10 porties - 25 minuten
Hapjes - ladydd - Kaasstengels
Met bladerdeeg, kaas en melk uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Feestjes en verjaardags hapjes - kamta2000
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kaasstengels 2
- Allergieen informatie