Allergie informatie: Kerriesoesjes met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram Hollandse garnalen
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels half stijf geklopte slagroom
- 1 theelepel citroensap
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel gembersiroop
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- 1 schaaltje slablaadjes en blokjes tomaat
- Om te garneren:
- versgemalen peper
- zout
- citroenpartjes
- Voor de soesjes:
- 1,2 deciliter melk
- 65 gram boter
- 65 gram bloem
- 3 eieren
- snufje zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kerriesoesjes met hollandse garnalen
- Allergieen informatie