Allergie informatie: Kip op zuur
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kipfilet
- 1 citroen
- 1,5 eetlepel knoflookpoeder
- 2,5 eetlepels maggi
- 1 theelepel kippenbouillon
- 5 eieren
- 125 gram maizena
- 0,25 kopje olie
- 1 grote rode ui
- 1 madame jeanette
- 1 fijngesneden teentjes knoflook
- 250 milliliter water
- 6 eetlepels natuur azijn
- 1 theelepel zout
- 6 kruidnagels
- 10 pimentkorrels
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Kippig fruit
Met kip, vers fruit en ananassap uit Nederland
2 porties - 1 uur en 20 minuten
Gevogelte - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kip op zuur
- Allergieen informatie