Allergie informatie: Kipsaté broodjes
Terug naar het receptIngrediënten
- voor het deeg:
- 500 gram bloem
- 9 gram zout
- 200 milliliter lauw water
- 10 gram gedroogde gist
- 10 gram suiker
- 100 gram boter
- olijfolie
- voor het soezenbeslag:
- 50 milliliter melk
- 50 milliliter water
- 50 gram boter
- 50 gram bloem
- 1 ei
- voor de pindasaus:
- 1 teentje knoflook
- 65 milliliter water
- 0,5 citroen
- 1 eetlepel sojasaus
- 1 mespuntje komijnpoeder
- 10 gram bruine basterdsuiker
- 1 theelepel sambal
- 40 gram pindakaas
- voor de vulling:
- 500 milliliter bouillon
- 2 kipfilets
- 50 gram rijst
- 50 gram sperziebonen
- 1 banaan
- 25 gram taugé
- 1 mespuntje zout
- extra nodig:
- 1 ei, om te bestrijken
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- taartsteker van 12 centimeter doorsnede
- bloem om uit te rollen
Meer Recepten
- Visburgers
Met vissticks, ovenfriet en broodjes uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Budget - tobkok - Citroen-kipsaté
Met kipfilet, citroen en olijfolie uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
BBQ - lucyvader - Kipsaté salade
Met kip, ui en sate saus uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Hapjes - harwoon - Krentebol met appel en Edammerkaas
Met broodjes, rucola en kaas uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Broodgerechten - tobkok - Zonnige kipfilet op verse broodjes uit de oven
Met kipfilet, paprika en afbakbroodjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Broodgerechten - angelaatje
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kipsaté broodjes
- Allergieen informatie