Allergie informatie: Kletskoppen met ijs, mango en aardbeien
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram aardbeien
- 50 gram blanke amandelen
- 250 gram lichtbruine basterdsuiker
- 0,5 theelepel kaneelpoeder
- zout
- 125 gram zachte boter
- 100 gram bloem
- 1 mango
- 0,5 deciliter sinaasappelsap
- 0,5 deciliter slagroomijs
- poedersuiker.
- slagroom uit een spuitbus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Kletskoppen met ijs, mango en aardbeien
- Allergieen informatie