Allergie informatie: Noorse garnalendriehoekje
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram Noorse garnalen, gepeld
- 4 vellen fillodeeg
- 50 gram witte kool, fijn gesneden
- 1,5 eetlepel olie
- 1 teen knoflook, geperst
- 0,3 theelepel gemberpoeder
- 1 mespunt koriander
- zout
- peper
- 1 theelepel maizena
- 1 eiwit
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Zalm met Noorse garnalen aan een spies
Met zalm, noorse garnalen en olie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Borrelhapje garnalen
Met garnalen, surimisticks en garnalen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - harwoon - Zalmcarpaccio Classico
Met noorse zalm, tomaten en kappertjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Koud - lekker_koken - Garnalen-ananas spies
Met garnalen, ananas en citroen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
BBQ - harwoon
- Home
- Recept
- Hapjes
- Noorse garnalendriehoekje
- Allergieen informatie