Allergie informatie: Peer met Roquefort-roomkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor 20 hapjes
- 80 gram zachte magere roomkaas
- 50 milliliter demi-crème fraîche
- 50 gram Roquefort, verkruimeld
- ½ theelepel grofgehakte zwarte peper
- 1 eetlepel honing
- 2 rijpe peren
- 2 eetlepels citroensap
- 50 gram rucola om te serveren
- 25 gram witte amandelen, geroosterd en gehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Peer met roquefort-roomkaas
- Allergieen informatie