Allergie informatie: VERBORGEN EITJES
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 st. kwarteleitjes
- 300 gram rundergehakt
- 1 eetlepel bieslook zeer fijn gesneden
- 2 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel crème fraîche
- peper – zout
- 3 eetlepel bloem
- 2 eieren losgeklopt
- paneermeel
- frituurolie
Meer Recepten
- Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Frisse salade
Met sla, tomaten en komkommer uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Salades - kayleighcake - Mayonaise
Met eidooiers, mosterd en azijn uit Belgie
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - Claraadrienne - Spiegeleitjes in filodeeg met bacon
Met bacon, filodeeg en eitjes uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Ontbijtgerechten - bettyvandijk - Huevos a la flamenca / Vlammende eitjes
Met tomaat, chorizo en rauwe hesp uit Spanje
4 porties - 30 minuten
Ovenschotels - sven
- Home
- Recept
- Hapjes
- Verborgen eitjes
- Allergieen informatie