Allergie informatie: Bladerdeeg hapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- vlees, 100 gram per portie
- 1 ui (snipperen)
- 2 pakjes bladerdeeg (totaal van 10 vellen nodig)
- eigeel van 2 eieren
- snufje zout
- snufje peper
Meer Recepten
- Zalm/tonijn hapjes
Met komkommer, zalm en tonijn uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Hapjes - sabrina - Gevuld bladerdeeg met gehakt
Met rundergehakt, bladerdeeg en olijven uit Marokko
4 porties - 50 minuten
Snacks - amber - Pruimen hapjes
Met gedroogde pruimen en baco uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - tobkok - Kerriedriehoekjes
Met bladerdeeg, kerrie en cashewnoot uit Nederland
8 porties - 15 minuten
Hapjes - mira - Lontong santen (rijst hapjes)
Met rijst, bananenbladeren en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur en 55 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hapjes
- Bladerdeeg hapjes
- Allergieen informatie